Nunta

Florile sunt o parte esenţială a oricărei petreceri. In atelierul nostru lucram buchete de mireasa, lumanari pentru cununia religioasa, buchete de flori pentru nasa si domnisoarele de onoare, aranjamente pentu mesele invitatilor si pentru masa de prezidiu, cocarde si corsaje din flori naturale, aranjamente florale pentru masina mirilor, aranjame...

Florile sunt o parte esenţială a oricărei petreceri. In atelierul nostru lucram buchete de mireasa, lumanari pentru cununia religioasa, buchete de flori pentru nasa si domnisoarele de onoare, aranjamente pentu mesele invitatilor si pentru masa de prezidiu, cocarde si corsaje din flori naturale, aranjamente florale pentru masina mirilor, aranjamente pe coloane, panou pentru intampinare invitati, decoruri pentru biserica sau pentru sedinta foto.

Aranjamentele de masa pentru invitati se pot realiza in suporturile detinute de Floraria Rosalia sau suporturile indicate de Dvs. Avem disponibile sfesnice metalice albe sau vintige cu 5 brate H 60 cm , suporturi metalice aurii sau vaze de sticla H 60 cm, 50 cm, 40 cm sau 20 cm. 

Nunta este un eveniment important in viata fiecarei persoane, tocmai de aceea, Floraria Rosalia Iasi va ofera o gama larga de produse, care acopera in totalitate nevoia de aranjamente florale la orice nunta din judetul Iasi.

Lucram doar cu flori naturale proaspete, de cea mai buna calitate, import Olanda. Avem floristi educati si cu expierenta care va pot face ca nunta dvs sa fie asa cum ati visat.

Va asteptam la sediul nostru din Iasi, Podul de Fier, sa consultati cataloagele noastre si sa gasim cea mai buna solutie pentru un aranjament deosebit.

Daca nu ati gasit pe site buchetul de flori sau aranjamentul floral dorit, va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata.


Mai multe

Nunta  Conține 393 produse.

pe pagină
Se afişează 201 - 393 din 393 articole
Se afişează 201 - 393 din 393 articole