Conservati

Trandafirii conservati (se mai numesc si stabilizati sau criogenati) sunt trandafiri naturali care isi pastreaza culoarea si frumusetea minim 3 ani. Evitati expunerea lor la umezeala si lumina directa a razelor solare.

Conservati Conține 5 produse.

Se afişează 1 - 5 din 5 articole
 • 175,00 lei

  Aranjament cu 3 trandafiri rosii conservati in bol de sticla. Trandafirii conservati sunt trandafiri naturali care isi pastreaza culoarea si frumusetea minim 3 ani. Nu necesita apa sau ingrijiri speciale. Evitati expunerea lor la umezeala si lumina directa a razelor solare. Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de Dvs....

  Aranjament cu 3 trandafiri rosii conservati in bol de sticla....

  175,00 lei
 • 245,00 lei

  Aranjament cu 5 trandafiri rosii conservati in cutie inima, accesorii Trandafirii conservati sunt trandafiri naturali care isi pastreaza culoarea si frumusetea minim 3 ani. Nu necesita apa sau ingrijiri speciale. Evitati expunerea lor la umezeala si lumina directa a razelor solare.

  Aranjament cu 5 trandafiri rosii conservati in cutie inima, accesorii...

  245,00 lei
 • 175,00 lei

  Aranjament cu 1 trandafir rosu conservat( se mai numeste stabilizat sau criogenat) in cupola de sticla. H27 c, D15 cm Trandafirii conservati sunt trandafiri naturali care isi pastreaza culoarea si frumusetea minim 3 ani. Nu necesita apa sau ingrijiri speciale. Evitati expunerea lor la umezeala si lumina directa a razelor solare.

  Aranjament cu 1 trandafir rosu conservat( se mai numeste stabilizat sau...

  175,00 lei
 • 250,00 lei

  Aranjament cu 3 trandafiri rosii conservati( se mai numescte stabilizati sau criogenati) in cupola de sticla. H27 cm, D15 cm Trandafirii conservati sunt trandafiri naturali care isi pastreaza culoarea si frumusetea minim 3 ani. Nu necesita apa sau ingrijiri speciale. Evitati expunerea lor la umezeala si lumina directa a razelor solare.

  Aranjament cu 3 trandafiri rosii conservati( se mai numescte stabilizati...

  250,00 lei
 • 299,00 lei

  Aranjament cu 3 trandafiri negri conservati( se mai numesc stabilizati sau criogenati) in cupola de sticla. H27 cm, D15 cm Trandafirii conservati sunt trandafiri naturali care isi pastreaza culoarea si frumusetea minim 3 ani. Nu necesita apa sau ingrijiri speciale. Evitati expunerea lor la umezeala si lumina directa a razelor solare.

  Aranjament cu 3 trandafiri negri conservati( se mai numesc stabilizati...

  299,00 lei
Se afişează 1 - 5 din 5 articole