Conservati
Trandafirii conservati sunt trandafiri naturali care isi pastreaza culoarea si frumusetea pana la 3 ani. Evitati expunerea lor la umezeala si lumina directa a razelor solare.

Conservati Conține 3 produse.

Se afişează 1 - 3 din 3 articole
 • 149,00 lei

  Aranjament cu 3 trandafiri rosii conservati in bol de sticla. Trandafirii conservati sunt trandafiri naturali care isi pastreaza culoarea si frumusetea pana la 3 ani. Nu necesita apa sau ingrijiri speciale. Evitati expunerea lor la umezeala si lumina directa a razelor solare.

  Aranjament cu 3 trandafiri rosii conservati in bol de sticla....

  149,00 lei
  Adaugă în coş
 • 100,00 lei

  Aranjament cu 1 trandafir rosu conservat in cutie eleganta . Trandafirii conservati (stabilizati) sunt trandafiri naturali care isi pastreaza culoarea si frumusetea pana la 3 ani. Nu necesita apa sau ingrijiri speciale. Evitati expunerea lor la umezeala si lumina directa a razelor solare.

  Aranjament cu 1 trandafir rosu conservat in cutie eleganta . Trandafirii...

  100,00 lei
  Adaugă în coş
 • 225,00 lei

  Aranjament cu 5 trandafiri rosii conservati in cutie inima, accesorii Trandafirii conservati sunt trandafiri naturali care isi pastreaza culoarea si frumusetea minim 3 ani. Nu necesita apa sau ingrijiri speciale. Evitati expunerea lor la umezeala si lumina directa a razelor solare.

  Aranjament cu 5 trandafiri rosii conservati in cutie inima, accesorii...

  225,00 lei
Se afişează 1 - 3 din 3 articole