Bujori

Florarie Iasi Online - Floraria Rosalia; Florarii Iasi - Floraria Rosalia; Flori Iasi - Floraria Rosalia

Bujori Conține 6 produse.

Se afişează 1 - 6 din 6 articole
 • 449,00 lei

  Buchet cu 20 bujori albi si roz, 3 orhidee phalaenopsis, verdeata, accesorii. Produsul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de dumneavoastra in formularul de comanda. Acest produs beneficiaza de transport gratuit in orasul Iasi Verificati disponibilitatea produsului telefonic sau pe email.

  Buchet cu 20 bujori albi si roz, 3 orhidee phalaenopsis, verdeata,...

  449,00 lei
  Adaugă în coş
 • 199,00 lei

  Buchet cu 11 bujori Sarah Bernard, verdeata, accesorii. Produsul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de dumneavoastra in formularul de comanda. Aspectul produsului poate suferi mici modificari in functie de stocul disponibil. Acest produs beneiciaza de transport gratuit in orasul Iasi Verificati disponibilitatea produsului...

  Buchet cu 11 bujori Sarah Bernard, verdeata, accesorii. Produsul va fi...

  199,00 lei
  Adaugă în coş
 • 499,00 lei

  Buchet cu 29 bujorialbi si rosii,verdeata, accesorii. Produsul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de dumneavoastra in formularul de comanda. Acest produs beneficiaza de transport gratuit in orasul Iasi Verificati disponibilitatea produsului telefonic sau pe email.

  Buchet cu 29 bujorialbi si rosii,verdeata, accesorii. Produsul va fi...

  499,00 lei
  Adaugă în coş
 • 499,00 lei

  Buchet cu 29 bujori,verdeata, accesorii. Produsul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de dumneavoastra in formularul de comanda. Acest produs beneficiaza de transport gratuit in orasul Iasi Verificati disponibilitatea produsului telefonic sau pe email.

  Buchet cu 29 bujori,verdeata, accesorii. Produsul va fi insotit de o...

  499,00 lei
  Adaugă în coş
 • 175,00 lei

  Aranjament cu 9 bujori Sarah Bernard, limonium, aspidistra. Produsul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de dumneavoastra in formularul de comanda. Aspectul produsului poate suferi mici modificari in functie de stocul disponibil. Acest produs beneiciaza de transport gratuit in orasul Iasi Verificati disponibilitatea produsului...

  Aranjament cu 9 bujori Sarah Bernard, limonium, aspidistra. Produsul va...

  175,00 lei
  Adaugă în coş
 • 650,00 lei

  Buchet cu 35  bujori, 34 frezii, verdeata, accesorii. Produsul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de dumneavoastra in formularul de comanda. Acest produs beneficiaza de transport gratuit in orasul Iasi Verificati disponibilitatea produsului telefonic sau pe email.

  Buchet cu 35  bujori, 34 frezii, verdeata, accesorii. Produsul va fi...

  650,00 lei
  Adaugă în coş
Se afişează 1 - 6 din 6 articole
rosalia