Nunta - Botez

Florile sunt o parte esenţială a oricărei petreceri. Floraria Rosalia Iasi va propune buchete de mireasa, de nasa, aranjamente pentru lumanari de cununie, cocarde, lumanari de botez din flori proaspete la preturi corecte. Va asteptam la sediul nostru din Iasi, Podul de Fier, sa consultati cataloagele noastre si sa gasim cea mai buna solutie pent...

Florile sunt o parte esenţială a oricărei petreceri. Floraria Rosalia Iasi va propune buchete de mireasa, de nasa, aranjamente pentru lumanari de cununie, cocarde, lumanari de botez din flori proaspete la preturi corecte. Va asteptam la sediul nostru din Iasi, Podul de Fier, sa consultati cataloagele noastre si sa gasim cea mai buna solutie pentru un aranjament deosebit.

Floraria Rosalia este o florarie din iasi care realizeaza in atelierul propriu buchete de mireasa, lumanari cununie, aranjamente pentru nunta sau botez, sau decoratiuni diverse pentru evenimente corportate. Toate modelele din categoria Nunta/botez sunt creatie prorie iar pozele ne apartin.

Daca nu ati gasit pe site buchetul de flori sau aranjamentul floral dorit, va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata.

Mai multe

Nunta - Botez Conține 622 produse.

pe pagină
Se afişează 1 - 200 din 622 articole
Se afişează 1 - 200 din 622 articole
rosalia