Curs 1:1 pentru floristi incepatori

Curs 1:1 pentru floristi incepatori

Ma numesc Adina Dancianu si am o experienta de 12 ani in domeniul floristic. 

  In februarie 2012 am deschis Floraria Rosalia atat in format online cat si ca florarie fizica.   Am avut multe provocari in decursul anilor dar ce m-a ajutat cel mai mult a fost educarea continua. Am fost mereu deschisa sa invat noțiuni teoretice si practice despre principiile si elementele designului floral, si cum sa folosesc in practica aceste informatii pentru a obtine aranjamente florale armonioase.

   Deoarece la inceputul drumului meu in aceasta meserie nu erau accesibile multe cursuri si workshopuri de unde sa deprind tehnici noi de lucru, sunt acum gata sa impartasesc din cunostintele si experienta mea si sa ajut sa incepeti un drum corect si mai usor in floristica. Am predat cursul de "Design flori" la Iasi timp de 4 ani in colaborare cu cel mai mare furnizori de cursuri din Romania. Deasemena am organizat mai multe cursuri de design in floristica impreuna cu maestrul international Nicolae Agop.

   Pentru cine sunt cursurile 1 la 1? 

   Pentru toti pasionatii de flori care doresc sa-si schimbe meseria sau sa inceapa o afacere in acest domeniu. 

   Unde se desfasoara cursul?

   Cursul se desfasoara la Floraria Rosalia in Iasi timp de 3 zile si aveti posibilitatea sa vedeti fluxul unei florarii, atat fizice, cat si modul cum se preia, se proceseaza, si se livreaza comenzile din magazinul online. 

   Materialele necesare cursului sunt incluse, cursantul are nevoie doar de trusa cu scule. In anumite cazuri ma pot deplasa la floraria solicitantului, in acest caz obligazia asigurarii materialelor revine cursantului.

   De ce sa apelati la un curs 1:1?

   Toata atentia mea este indreptata unui singur cursant si ma adaptez nevoilor lui.

   Uneori este necesar sa incepem de la zero, cu notiuni despre materialul vegetal, cu tehnici depre conditionarea si pastrarea florilor taiate, dar uneori cursantii cunosc aceste tehnici si nu e nevoie decat sa le imbunatatim. 

   Un cursant ar trebui sa treaca prin toate capitolele unui curs de initiere, dar pot observa unde sunt lacune si unde sunt punctele forte si pot adapta procesul de predare asfel incat sa ne pliem pe nevoile fiecaruia.

   Transmit informatii, arat tehnici de lucru, experimentam, raspund la intrebari dar si incurajez creativitatea si spiritul artistic .

   Dupa curs iti pot raspunde si la intrebarile pe care ai uitat sa le pui, sau care s-au nascut din provocarile intanlite zi de zi.

   Ce vom face practic?

    Introducere in floristica, informatii generale, clasificarea materialelor si conditionarea florilor taiate, de unde comandam florile si accesoriile, cum se calculeaza pretul florilor si al aranjamentelor la vanzare, tehnici de marketing adaptate florariilor online cat si celor fizice.

Notiuni despre elementale si principiile designului floral cu accent pe culoare si proportie.     Tipuri de buchete - realizarea unui buchet de oferit in tehnica spirala.

Tehnici de ambalare a buchetelor de oferit.

Aranjamente florale in burete (cutii cu flori, cosuri cu flori, aranjamente corporate, etc)

Tehnica de insarmare si de sigilare a florilor taiate.

Realizarea unui buchet de mireasa ( rotund, buchet cascada, lacrima, evantai, etc)

Lumanari pentru ceremonii religioase, aranjament de masa centerpiece, bijuterii florale (cocarde, corsaje, coronite domnisoara de onoare, etc), decor cristelnite botez.

Aranjamente decorative festive pentru diverse ocazii (Craciun, Paste, 8 Martie)
Structuri forale, tehnica spider.

     Daca crezi ca acest curs ti se potriveste, cere o oferta la contact@floraria-rosalia.ro sau la numarul de telefon 0745754239

Lasă un comentariu

Toate câmpurile sunt obligatorii

Nume
E-mail: (Nepublicat)
Comentariu
Type Code