Lisianthus

Lisianthus (Eustoma), o floare care imprumuta in egala masura eleganta trandafirului si gingasia macului. Este originara din zonele calde ale Statelor Unite, Mexic, Caraibe si din partea de nord a Americii de Sud. Florile taiate pot rezista in vaza pana la doua saptamani si chiar mai mult de atat. Acesta si este, de altfel, motivul pentru care e...

Lisianthus (Eustoma), o floare care imprumuta in egala masura eleganta trandafirului si gingasia macului. Este originara din zonele calde ale Statelor Unite, Mexic, Caraibe si din partea de nord a Americii de Sud. Florile taiate pot rezista in vaza pana la doua saptamani si chiar mai mult de atat. Acesta si este, de altfel, motivul pentru care este comercializat in florarii, in buchete. Aceste flori au o incarcatura simbolica aparte, pot fi oferite in semn de multumire sau ca dovada a respectului pentru cineva.  Pot insoti de asemenea darurile indragostitilor, situatie in care simbolizeaza atasamentul sufletesc fata de persoana iubita. 

Comanda online un buchet cu lisianthus cu livrare la domiciliu in Iasi, sau te asteptam in floraria noastra din Iasi pentru un aranjament personalizat.

Mai multe

Lisianthus Conține 11 produse.

Se afişează 1 - 11 din 11 articole
Se afişează 1 - 11 din 11 articole