Floraria Rosalia Iasi

SC Rosalia Flowers SRL

CUI RO33314697 J22/1018/2014

Capital social 200 lei

Cont lei RO37RNCB0175141912330001  deschis la BCR

Cod SWIFT: RNCBROBU

Sediul:Str. Castanul Unirii 5 Visan judetul Iasi

Telefon Fix: 0232 243 351 ; Mobil:  0735156527; 0742044115

E-mail: comenzi@floraria-rosalia.ro 

 

Cum cumpar?

In momentul in care apasati pe butonului "Adauga in cos" prezent in dreptul fiecarui produs, acel produs va fi adaugat in cosul de cumparaturi. In orice moment puteti vedea ce produse ati adaugat, apasand pe "Cos". Acolo puteti sterge produse sau modifica numarul lor. Cand sunteti multumit de cosul de cumparaturi, completati datele necesare comenzii si apasati pe butonul "Plateste".

Dupa ce ati ales produsele dorite, trebuie sa va inregistrati. Veti fi directionati catre o pagina unde trebuie sa introduceti datele dvs, datele de Livrare si datele de Facturare. Acestea se vor introduce in campurile specificate, iar campurile cu steluta sunt obligatorii.

Daca ati terminat de introdus datele, apasati pe butonul ''Salveaza''.

 

Mesaj

In cazul in care dorit sa atasati un mesaj comenzii dvs, este suficient sa il scrieti in chenarul pentru mesaje. Mesajul dvs va fi transcris pe o felicitare, exact asa cum il primim, fara a face corecturi, adaugari sau modificari.

 

Plata

Plata online folosind cardul

In acest site, platile sunt securizate 3-D Secure si procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul serviciilor de plata online ale www.mobilpay.ro. In acest fel, putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata online. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dvs, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactiile cu cardul. In pagina de plata trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dvs (in functie de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dvs. Floraria Rosalia nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dvs.

 

Transfer bancar sau Ordin de plata

SC Rosalia Flowers SRL

CUI RO33314697 J22/1018/2014

Cont lei RO37RNCB0175141912330001  deschis la BCR

Aveti posibilitatea sa achitati comanda prin Internet Banking sau la orice banca. Dupa ce ati efectuat plata in contul nostru, este necesar sa ne trimiteti o copie scanata dupa chitanta OP sau un print screen dupa plata efectuata prin Internet Banking. 

 

Conditii de livrare

Pentru a se asigura de prospetimea si aspectul florilor, livrarea in orasul Iasi se realizeaza in regim propriu.

Comenzile catre Floraria Rosalia in valoare de minimum 150 RON livrabile la o singura adresa beneficiaza de transport gratuit in orasul Iasi. Exceptie fac buchetele si lumanarile de nunta care nu beneficiaza de livrare la domiciliu.

Taxa de livrare in regim propriu pentru localitatile din afara Iasului este de 1,5 leu/km, calculat dus-intors. Distanta se calculeaza de la borna 0 a Iasului la borna 0 a orasului/comunei din care face parte strada/satul adresei de livrare.

Pentru comenzile ce nu depasesc 150 RON, taxa de livrare in orasul Iasi este de 20 lei.

Intervalele de livrare sunt: 10.00-14.00 gratuit;  13.00-18.00 gratuit; 18.00-23 contra cost (50 lei).

Nu facem livrari la ora fixa. Livrarile se vor incadra in intervalul mentionat in masura in care este posibil.

Pentru ziua de 8 martie intervalele de livrare sunt

8.00-15.00 gratuit;  13.00-19.00 gratuit; 19.00-23 contra cost (50 lei).

Deoarece numarul de comenzi pentru 8 Martie este foarte mare, vom incerca sa respectam aceste intervale de livrare, dar nu garantam ca ne putem incadra in ele. Nu putem accepta modificari ulterioare.

Comenzile pentru care s-a confirmat plata pana in ora 16 se vor livra gratuit in aceeasi zi pe raza orasului Iasi, pana in ora 18. In cazurile in care doriti livrarea in intervalul 18-22, se percepe o taxa suplimentara de 50 lei/comanda.

Pentru 8 Martie, garantam livrarea comenzilor sosite pana pe 7 martie, ora 12.

Pe 14 februarie primim comenzi pana la ora 15, in limita stocului disponibil.

Comenzile lansate dupa acest moment le vom livra in masura in care ne permit timpul si stocul de flori, de aceea va rugam sa confirmati pe mail sau telefonic disponibilitatea.

Din cauza afluxului mare de comenzi comanda minima acceptata pentru livrare pe data de 14 februarie si 8 martie este 200 lei si acceptam comenzi doar in Iasi . Pentru buchetele/aranjamentele sub aceasta valoare va asteptam in floraria noastra situata in Bulevardul Tudor Vladimirescu nr 3, bloc C9, parter in Podul de fier, Iasi.

Comenzile care sunt la o distanta mai mare pot fi livrate eventual prin colaboratori, acolo unde exista aceastia.

Taxa de livrare in regim propriu pentru localitatile din afara Iasului este de 1,5 leu/km, calculat dus-intors.

Daca comanda nu a putut fi livrata in 24 de ore din cauze ce tin strict de disponibilitatea destinatarului, se anuleaza automat, fara posibilitatea de returnare a platii.

Datorita perisabilitatii produselor cu flori, nu raspundem de deprecierea/ofilirea buchetului ca urmare prelungirii timpului de livrare datorita unei adrese de livrare incorect furnizata de client, o amanare sau o redirectionare solicitata de client sau de catre destinatar, o amanare sau o redirectionare survenite ca urmare a lipsei destinatarului de la adresa.

Daca destinatarul lipseste de la adresa, coletul poate fi receptionat de o terta persoana (portar, receptioner, vecin, ruda, coleg, etc.). In aceste conditii comanda va fi considerata livrata.

Destinatarul coletului poate fi contactat telefonic inaintea livrarii, pentru validarea adresei si a orei de livrare, dar nu i se va comunica ce urmeaza sa primeasca, folosindu-se termenul general de “colet”, iar orice informatie referitoare la identitatea clientului nu va fi transmisa destinatarului.

Pentru livrari flori Iasi intre orele 10-14, este de preferat ca lansarea comenzii sa se efectueze in ziua anterioara. Floraria-rosalia.ro nu poate fi facuta responsabila pentru intarzieri sau greseli de comunicare datorate clientului, omisiuni, erori, defecte, intarzieri in transmiterea comenzii etc. Nu putem garanta timpi specifici pentru livrare, dar ne vom stradui sa ne incadram in orele indicate de dvs, atunci cand va fi posibil.

Primim comenzi de flori in Iasi si in zilele de sambata si duminica, pana in ora 13, si livram la domiciliu in orasul Iasi pana in ora 18. In cazurile in care doriti livrare dupa aceasta ora, se percepe o taxa suplimentara de 50 lei/comanda.

In zilele de 24 si 31 decembrie, primim comenzi doar pana in ora 12 si livram comenzile lansate anterior.

In datele de 25 si 26 decembrie, nu se fac livrari, doar preluam comenzi cu livrare in alte zile.

In datele de 1 si 2 ianuarie nu se fac livrari, doar preluam comenzi cu livrare in alte zile.

Acceptarea produselor se considera a fi semnatura de primire pe borderoul de livrare. Toate comenzile vor fi confirmate telefonic sau prin e-mail.

Torturile, bomboanele,sampania, vazele, si ursuletii sunt considerate accesorii care pot insoti o comanda e flori. Nu acceptam comenzi doar pentru aceste produse.

La cerere, Floraria Rosalia va transmite poza produsului livrat pe e-mail, cu exceptia zilei de 8 martie, cand nu garantam acest lucru din cauza numarului mare de comenzi.

 

Facturare

Floraria Rosalia nu va trimite destinatarului factura fiscala. Comanda va fi insotita doar de un borderou de livrare pe care destinatarul il semneaza pentru produsele primite, fara a fi specificat pretul.

Persoanele fizice pot descarca factura direct de pe site.

Persoanele juridice vor primi factura pe e-mail si prin SPV.

Sfaturi de mentinere a florilor taiate

- Evitati amplasarea florilor, in special a trandafirilor, langa surse de racire sau incalzire, in curent sau langa fructe.

- Locurile racoroase sunt cele mai indicate pentru pastrarea si revigorarea florilor din vaza.

- Schimbarea apei se face zilnic sau cel tarziu la 2 zile.

- Florile, in special trandafirii, se vor pastra cel mai bine daca faceti cate o taietura noua la baza cozii la fiecare 2 zile.

- Curatati bine tulpina de toate frunzele care ar putea intra sub apa.

- Turnati un pliculet cu hrana pentru flori sau putina zeama de lamaie in apa.