Produse noi

Se afişează 1 - 16 din 16 articole
 • 290,00 lei
  Nou

  Cutie carte ce contine 49 lalele albe Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de dumneavoastra in formularul de comanda. Dat fiind caracterul sezonier al acestori flori, va rugam sa verificati telefonic disponibilitatea. Aspectul buchetului poate suferi mici modificari in functie de stocul disponibil.

  Cutie carte ce contine 49 lalele albe Aranjamentul va fi insotit de o...

  290,00 lei
 • 149,00 lei
  Nou

  Cutie in forma de inima ce contine 3 trandafiri albi si 8 trandafiri rosii, accesorii. Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de dumneavoastra in formularul de comanda. Acest produs beneficiaza de transportul gratuit in orasul Iasi. Aspectul buchetului poate suferi mici modificari in functie de stocul disponibil.

  Cutie in forma de inima ce contine 3 trandafiri albi si 8 trandafiri...

  149,00 lei
 • 150,00 lei
  Nou

  Cutie in forma de inima ce contine 1 orhidee alba , 3 frezii albe, 9 trandafiri rosii, accesorii. Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de dumneavoastra in formularul de comanda. Acest produs beneficiaza de transportul gratuit in orasul Iasi. Aspectul buchetului poate suferi mici modificari in functie de stocul disponibil.

  Cutie in forma de inima ce contine 1 orhidee alba , 3 frezii albe, 9...

  150,00 lei
 • 199,00 lei
  Nou

  Lumanare botez cu aranjament semisferic ce contine :15 trandafiri albi si albastri. miniroze albe, gypsophila, aspidistra, accesorii..  Va recomandam sa lansati comanda cu cel putin 7 zile inaintea evenimentului.

  Lumanare botez cu aranjament semisferic ce contine :15 trandafiri albi...

  199,00 lei
 • 300,00 lei
  Nou

  Lumanare botez cu aranjament circular ce contine : orhidee phalaenopsis, trandafiri ,frezii, eustoma, plante uscate, muschi stabilizat, accesorii. Floraria Rosalia foloseste lumanare de parafina alba care este inclusa in pret, lumanarea de ceara din imagine este pusa la dispozitie de client Va recomandam sa lansati comanda cu cel putin 10 zile inaintea...

  Lumanare botez cu aranjament circular ce contine : orhidee phalaenopsis,...

  300,00 lei
 • 370,00 lei
  Nou

  Cutie eleganta rotunda ce contine 11 trandafiri , 10 miniroze, 10 frezii, 10 eustoma, accesorii. Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de dumneavoastra in formularul de comanda. Aspectul produsului poate suferi mici modificari in functie de stocul disponibil.

  Cutie eleganta rotunda ce contine 11 trandafiri , 10 miniroze, 10...

  370,00 lei
 • 275,00 lei
  Nou

  Lumanare botez cu aranjament sferic ce contine : orhidee cymbidium, trandafiri ,miniroze.  Floraria Rosalia foloseste lumanari de parafina albe, lumanarea de ceara din imagine este pusa la dispozitie de client Va recomandam sa lansati comanda cu cel putin 10 zile inaintea evenimentului.

  Lumanare botez cu aranjament sferic ce contine : orhidee cymbidium,...

  275,00 lei
 • 225,00 lei
  Nou

  Lumanare botez cu aranjament ce contine : lalele, trandafiri , bumbac, brunia, zambila, accesorii. Va recomandam sa lansati comanda cu cel putin 10 zile inaintea evenimentului.

  Lumanare botez cu aranjament ce contine : lalele, trandafiri , bumbac,...

  225,00 lei
 • 290,00 lei
  Nou

  Lumanare cu aranjament sferic ce contine trndafiri, miniroze fucsia, albe si roz, frezii albe si accesorii.  Floraria Rosalia foloseste lumanari de parafina albe, lumanarea de ceara din imagine este pusa la dispozitie de client Comanda trebuie lansata cu o saptamana inaintea evenimentului.

  Lumanare cu aranjament sferic ce contine trndafiri, miniroze fucsia,...

  290,00 lei
 • 250,00 lei
  Nou

  Lumanare botez scurta (H35 cm) cu aranjament semisferic ce contine hortensii albastre, frezii albe, eustoma alba, papusa Anne Geddes. Lumanarea fara papusa costa 190 lei. Comanda trebuie lansata cu minim 10 zile inaintea evenimentului.

  Lumanare botez scurta (H35 cm) cu aranjament semisferic ce contine...

  250,00 lei
 • 220,00 lei
  Nou

  Lumanare botez scurta (H35 cm) cu aranjament semisferic ce contine :Trandafiri albi, miniroze albe si roz, eustoma alba, frezii albe si roz, accesorii Comanda trebuie lansata cu minim 7 zile inaintea evenimentului.

  Lumanare botez scurta (H35 cm) cu aranjament semisferic ce contine...

  220,00 lei
 • 250,00 lei
  Nou

  Lumanare cu aranjament sferic ce contine hortensii albe, eustoma mov, trandafiri, frezii, miniroze, gypsophila si papusa Mickey Mouse.  Floraria Rosalia foloseste lumanari de parafina albe, lumanarea de ceara din imagine este pusa la dispozitie de client Comanda trebuie lansata cu o saptamana inaintea evenimentului.

  Lumanare cu aranjament sferic ce contine hortensii albe, eustoma mov,...

  250,00 lei
 • 250,00 lei
  Nou

  Lumanare cu aranjament sferic ce contine miniroze albe si roz, eustoma alba, gypsophila si accesorii.  Floraria Rosalia foloseste lumanari de parafina albe, lumanarea de ceara din imagine este pusa la dispozitie de client Comanda trebuie lansata cu o saptamana inaintea evenimentului.

  Lumanare cu aranjament sferic ce contine miniroze albe si roz, eustoma...

  250,00 lei
 • 250,00 lei
  Nou

  Cutie eleganta  ce contine 21 trandafiri rosii si albi, gypsophila, accesorii. La cerere cifrele din imagine pot fi diferite in functie de dorinta cumparatorului. Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de dumneavoastra in formularul de comanda. Aspectul produsului poate suferi mici modificari in functie de stocul disponibil.

  Cutie eleganta  ce contine 21 trandafiri rosii si albi, gypsophila,...

  250,00 lei
 • 475,00 lei
  Nou

  Cutie eleganta rotunda ce contine 75 lalele rosii Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de dumneavoastra in formularul de comanda. Dat fiind caracterul sezonier al acestori flori, va rugam sa verificati telefonic disponibilitatea. Aspectul buchetului poate suferi mici modificari in functie de stocul disponibil.

  Cutie eleganta rotunda ce contine 75 lalele rosii Aranjamentul va fi...

  475,00 lei
 • 145,00 lei
  Nou

  Aranjament cu volum pe platou H20cm cu  cu 9 trandafiri roz si mov , 5 frezii albe si mov,, eustoma, ornithogalum, accesorii Pretul afisat contine doar aranjamentul floral . Pretul de inchirire al vazelor este zero in cazul in care comandati aranjamentul floral. Comanda se lanseaza cu minim 10 zile inaintea evenimentului.

  Aranjament cu volum pe platou H20cm cu  cu 9 trandafiri roz si mov , 5...

  145,00 lei
Se afişează 1 - 16 din 16 articole
rosalia