Produse noi

Se afişează 1 - 8 din 8 articole
 • 90,00 lei
  Nou

  Accesoriu pentru par cu  miniroze crem, astrantia, astilbe, populus, accesorii. Acceptam comenzi de cocarde doar clientilor care comanda si alte produse pentru nunti.

  Accesoriu pentru par cu  miniroze crem, astrantia, astilbe, populus,...

  90,00 lei
 • 35,00 lei
  Nou

  Cocarda cu trandafir de gradina Juliet, astrantia, astilbe, accesorii. Acceptam comenzi de cocarde doar clientilor care comanda si alte produse pentru nunti.

  Cocarda cu trandafir de gradina Juliet, astrantia, astilbe, accesorii....

  35,00 lei
 • 460,00 lei
  Nou

  Buchet de toamna cu trandafiri de gradina Juliet, trandafiri rosii , eryngium, dahlii, astrantia, astilbe. Comanda trebuie lansata cu minim 10 zile inaintea evenimentului

  Buchet de toamna cu trandafiri de gradina Juliet, trandafiri rosii ,...

  460,00 lei
 • 600,00 lei
  Nou

  Lumanari cununie scurte (H35 cm) cu aranjament ce contine : trandafiri de gradina Juliet, trandafiri, eryngium, dahlii, astrantia, astilbe. Comanda trebuie lansata cu minim 10 zile inaintea evenimentului. Pretul afisat este pentru o pereche de lumanari. Buchetul asortat se achizitioneaza separat. Floraria Rosalia foloseste lumanari de parafina si sunt...

  Lumanari cununie scurte (H35 cm) cu aranjament ce contine : trandafiri...

  600,00 lei
 • 357,80 lei
  Nou

  Coronita rotunda realizata pe suport cu burete, diametru aprox 50 cm  contine trandafiri, miniroze, orhidee, eustoma, santini , alstromeria sau alte flori in nuante de mov, alb, galben si verde . Produsul poate fi realizat si in alte nunte coloristice. Se poate atasa o panglica cu un mesaj personalizat lasat de dvs in formularul de comanda.

  Coronita rotunda realizata pe suport cu burete, diametru aprox 50 cm...

  357,80 lei
 • 750,00 lei
  Nou

  Aranjament in forma de inima realizat pe suport cu burete, diametru aprox 50-60cm  contine 50 trandafiri, miniroze albe si verdeata. Produsul poate fi realizat si in alte nunte coloristice. Se poate atasa o panglica cu un mesaj personalizat lasat de dvs in formularul de comanda.

  Aranjament in forma de inima realizat pe suport cu burete, diametru...

  750,00 lei
 • 650,00 lei
  Nou

  Coroana rotunda realizata pe suport cu burete, diametru aprox 65-70 cm  contine trandafiri, gerbere, hypericum, crizanteme. Produsul poate fi realizat si in alte nunte coloristice. Se poate atasa o panglica cu un mesaj personalizat lasat de dvs in formularul de comanda.

  Coroana rotunda realizata pe suport cu burete, diametru aprox 65-70 cm...

  650,00 lei
 • 185,00 lei
  Nou

  Cutie carte ce contine 5 trandafiri, crizanteme, miniroze, gerbera, solidago, accesorii. Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de dumneavoastra in formularul de comanda. Acest produs beneficiaza de transportul gratuit in orasul Iasi. Aspectul buchetului poate suferi mici modificari in functie de stocul disponibil.

  Cutie carte ce contine 5 trandafiri, crizanteme, miniroze, gerbera,...

  185,00 lei
Se afişează 1 - 8 din 8 articole