Crini

In general, crinii sunt flori ce se fac cadou in anumite contexte formale, fara implicatii romantice. Cel ce daruieste unei doamne crini albi isi arata respectul purtat fata de aceasta. Deoarece suntem o florarie din Iasi care livreaza la domiciliu, tinem cont de acest specific si va propunem buchete care se incadreaza perfect in segmentul "flor...

In general, crinii sunt flori ce se fac cadou in anumite contexte formale, fara implicatii romantice. Cel ce daruieste unei doamne crini albi isi arata respectul purtat fata de aceasta. Deoarece suntem o florarie din Iasi care livreaza la domiciliu, tinem cont de acest specific si va propunem buchete care se incadreaza perfect in segmentul "flori la comanda". Aranjamente spectaculoase, frumos ambalate, care sa obtina efectul garantat de la sarbatorit.

Mai multe

Crini Conține 3 produse.

Se afişează 1 - 3 din 3 articole
 • 450,00 lei

  Un cos bogat cu  11 trandafiri, crini, eustoma, alstroemeria si verdeata. Produsul  va fi insotit de un mesaj cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.

  Un cos bogat cu  11 trandafiri, crini, eustoma, alstroemeria si...

  450,00 lei
 • 485,00 lei

  11 trandafiri, 4 crini, 12 irisi, 10 freziii, verdeata, accesorii. Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda. Dat fiind caracterul sezonier  al florilor din compozitie va rugam sa verificati telefonic sau pe email disponibilitatea.

  11 trandafiri, 4 crini, 12 irisi, 10 freziii, verdeata, accesorii....

  485,00 lei
  Adaugă în coş
 • 475,00 lei

  Cos mare cu 3 crini albi, 20 trandafiri albi si mov, 8 freziii albe, gypsophila, verdeata, accesorii. Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda. Aspectul produsului poate suferi mici modificari in functie de stocul disponibil.

  Cos mare cu 3 crini albi, 20 trandafiri albi si mov, 8 freziii albe,...

  475,00 lei
Se afişează 1 - 3 din 3 articole