Craciun

In ziua de 24 decembrie primim comenzi doar pana in ora 12 si livram comenzile lansate anterior. In datele de 25 si 26 decembrie nu se fac livrari, doar preluam comenzi cu livrare in alte zile.

Craciun Conține 33 produse.

Se afişează 1 - 33 din 33 articole
 • 185,00 lei

  Coronita de Craciun cu bumbac si decoratiuni specifice . Diametru min 30cm Aranjamentul va fi insotit de un mesaj cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.

  Coronita de Craciun cu bumbac si decoratiuni specifice . Diametru min...

  185,00 lei
 • 250,00 lei

  Cutie patrata ce contine coronita eleganta, spumant 750ml Bucium si Ferrero Roche 200 gr  Produsul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.

  Cutie patrata ce contine coronita eleganta, spumant 750ml Bucium si...

  250,00 lei
 • 185,00 lei

  Aranjament de Craciun cu lumanare, trandafiri, miniroze, ilex, wax flowers, ramuri de brad si decoratiuni. Produsul este montat intr-un vas ceramic si burete. Aranjamentul va fi insotit de un mesaj cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.

  Aranjament de Craciun cu lumanare, trandafiri, miniroze, ilex, wax...

  185,00 lei
 • 199,00 lei

  Aranjament de Craciun ce contine 3 lumanari, 3 trandafiri albi , 2 miniroze, ilex , gypsophila, bumbac, decoratiuni specidice, brad. Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de dumneavoastra in formularul de comanda. Aspectul produsului poate suferi mici modificari in functie de stocul disponibil.

  Aranjament de Craciun ce contine 3 lumanari, 3 trandafiri albi , 2...

  199,00 lei
 • 245,00 lei

  Buchet de Craciun cu doi amaryllis , 5 trandafiri, ilex, bumbac, ramuri de brad si decoratiuni de iarna, Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.

  Buchet de Craciun cu doi amaryllis , 5 trandafiri, ilex, bumbac, ramuri...

  245,00 lei
 • 289,00 lei

  Brad mic de Craciun inn ghiveci ceramica,  construit crenguta cu crenguta si ornat cu decoratiuni in nuante de roz..  Inaltime min 35 cm. Aranjamentul va fi insotit de un mesaj cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.

  Brad mic de Craciun inn ghiveci ceramica,  construit crenguta cu...

  289,00 lei
 • 395,00 lei

  Brad de Craciun in ghiveci ceramica, construit crenguta cu crenguta si ornat cu decoratiuni in nuante de  rosu, precum si, scortisoara, conuri si fructe uscate..  Inaltime min 50 cm. Aranjamentul va fi insotit de un mesaj cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.

  Brad de Craciun in ghiveci ceramica, construit crenguta cu crenguta si...

  395,00 lei
 • 495,00 lei

  Brad de Craciun construit crenguta cu crenguta, Ornat cu decoratiuni in nuante de alb si rosu, precum si bumbac, scortisoara, conuri si fructe uscate..  Inaltime min 70 cm. Aranjamentul va fi insotit de un mesaj cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.

  Brad de Craciun construit crenguta cu crenguta, Ornat cu decoratiuni in...

  495,00 lei
 • 345,00 lei

  Aranjament de Craciun cu 3 lumanari rosii,  3 anthurium, 4 trandafiri, ramuri de brad si decoratiuni. specifice de iarna. Produsul este montat burete floral. Aranjamentul va fi insotit de un mesaj cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.

  Aranjament de Craciun cu 3 lumanari rosii,  3 anthurium, 4 trandafiri,...

  345,00 lei
 • 345,00 lei

  Aranjament de Craciun bogat cu 3 lumanari, 7  trandafiri, ramuri de brad si decoratiuni. Produsul este montat burete floral. Aranjamentul va fi insotit de un mesaj cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.

  Aranjament de Craciun bogat cu 3 lumanari, 7  trandafiri, ramuri de brad...

  345,00 lei
 • 230,00 lei

  Coronita de Craciun din ramuri de brad natural, cu lunaria, fructe uscate, scortisoara, conuri si decoratiuni specifice. Diametru min 35 cm. Decoratiunea poate diferi in functie de stoc Aranjamentul va fi insotit de un mesaj cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.

  Coronita de Craciun din ramuri de brad natural, cu lunaria, fructe...

  230,00 lei
 • 200,00 lei

  Brad de Craciun construit inh ghiveci ceramic din planta Matura verde si Tuia, ornat cu decoratiuni specifice, precum si globuri, scortisoara, conuri si fructe uscate..  Inaltime min 50 cm. Aranjamentul va fi insotit de un mesaj cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.

  Brad de Craciun construit inh ghiveci ceramic din planta Matura verde si...

  200,00 lei
 • 199,00 lei

  Coronita rosie de Craciun cu Ilex, conuri, globuri si alte decoratiuni specifice . Diametru min 30cm, suport din crengi. Aranjamentul va fi insotit de un mesaj cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.

  Coronita rosie de Craciun cu Ilex, conuri, globuri si alte decoratiuni...

  199,00 lei
 • 235,00 lei

  Aranjament de Craciun cu trei cupe de amaryllis, sase trandafiri, ramuri de brad si decoratiuni de iarna, Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda. Aspectul buchetului poate suferi mici modificari in functie de stocul disponibil.

  Aranjament de Craciun cu trei cupe de amaryllis, sase trandafiri, ramuri...

  235,00 lei
 • 295,00 lei

  Aranjament de Craciun in cutie ce contine 5 trandafiri albi , 4 orhidee cymbidium, bumbac, flori uscate, asparagus setaceus, decoratiuni specifice de Craciun, brad. Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de dumneavoastra in formularul de comanda. Aspectul produsului poate suferi mici modificari in functie de stoc

  Aranjament de Craciun in cutie ce contine 5 trandafiri albi , 4 orhidee...

  295,00 lei
  Adaugă în coş
 • 495,00 lei

  Aranjament de Craciun in cutie ce contine 3 orhidee, 10 trandafiri , frezii, minigerbera, miniroze, wax flowers, flori uscate, decoratiuni specifice de Craciun, brad. Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de dumneavoastra in formularul de comanda. Aspectul produsului poate suferi mici modificari in functie de stoc

  Aranjament de Craciun in cutie ce contine 3 orhidee, 10 trandafiri ,...

  495,00 lei
 • 189,00 lei

  Aranjament de Craciun in cutie ce contine 3 trandafiri rosii , 4 frezii albe, decoratiuni specidice de Craciun, brad, vas ceramic. Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de dumneavoastra in formularul de comanda. Aspectul produsului poate suferi mici modificari in functie de stocul disponibil

  Aranjament de Craciun in cutie ce contine 3 trandafiri rosii , 4 frezii...

  189,00 lei
 • 199,00 lei

  Aranjament de Craciun in cutie ce contine 7 trandafiri rosii , 4 frezii albe, decoratiuni specidice de Craciun, brad. Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de dumneavoastra in formularul de comanda. Aspectul produsului poate suferi mici modificari in functie de stocul

  Aranjament de Craciun in cutie ce contine 7 trandafiri rosii , 4 frezii...

  199,00 lei
 • 245,00 lei

  Buchet de Craciun cu trei amaryllis , 4 miniroze albe, hypericum, verdeata, ramuri de brad si decoratiuni de iarna, Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.

  Buchet de Craciun cu trei amaryllis , 4 miniroze albe, hypericum,...

  245,00 lei
 • 219,00 lei

  Buchet de Craciun cu noua trandafiri rosii, gypsophola, verdeata, ramuri de brad si decoratiuni de iarna, Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.

  Buchet de Craciun cu noua trandafiri rosii, gypsophola, verdeata, ramuri...

  219,00 lei
 • 225,00 lei

  Aranjament de Craciun cu trei cupe de amaryllis, sase trandafiri, ramuri de brad si decoratiuni de iarna, Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda. Aspectul buchetului poate suferi mici modificari in functie de stocul disponibil.

  Aranjament de Craciun cu trei cupe de amaryllis, sase trandafiri, ramuri...

  225,00 lei
 • 380,00 lei

  Aranjament de Craciun in cutie ce contine trandafiri, orhidee cymbidium, amaryllis , decoratiuni specidice, brad. Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de dumneavoastra in formularul de comanda. Aspectul produsului poate suferi mici modificari in functie de stocul disponibil.

  Aranjament de Craciun in cutie ce contine trandafiri, orhidee cymbidium,...

  380,00 lei
 • 295,00 lei

  Aranjament de Craciun in cutie ce contine 7 trandafiri rosii , lotus uscat, decoratiuni specifice de Craciun, brad. Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de dumneavoastra in formularul de comanda. Aspectul produsului poate suferi mici modificari in functie de stoc

  Aranjament de Craciun in cutie ce contine 7 trandafiri rosii , lotus...

  295,00 lei
 • 220,00 lei

  Cutie de Craciun cu 7 trandafiri, ilex, bumbac, ramuri de brad. Produsul este montat intr-o cutie rotundasi burete. Aranjamentul va fi insotit de un mesaj cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.

  Cutie de Craciun cu 7 trandafiri, ilex, bumbac, ramuri de brad. Produsul...

  220,00 lei
 • 175,00 lei

  Aranjament de Craciun in vas ceramic ce contine 3 trandafiri albi si 3 amaryllis, 1 hypericum , decoratiuni specidice, brad. Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de dumneavoastra in formularul de comanda. Aspectul produsului poate suferi mici modificari in functie de stocul disponibil.

  Aranjament de Craciun in vas ceramic ce contine 3 trandafiri albi si 3...

  175,00 lei
 • 195,00 lei

  Aranjament de Craciun in vas ceramic ce contine 5 trandafiri rosii si 3 amaryllis, 1 ilex , decoratiuni specidice, brad. Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de dumneavoastra in formularul de comanda. Aspectul produsului poate suferi mici modificari in functie de stocul disponibil.

  Aranjament de Craciun in vas ceramic ce contine 5 trandafiri rosii si 3...

  195,00 lei
 • 189,00 lei

  Aranjament de Craciun in cutie ce contine 3 trandafiri rosii , eustoma alba, wax flowers, decoratiuni specidice de Craciun, brad. Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de dumneavoastra in formularul de comanda. Aspectul produsului poate suferi mici modificari in functie de stocul

  Aranjament de Craciun in cutie ce contine 3 trandafiri rosii , eustoma...

  189,00 lei
 • 270,00 lei

  Cutie eleganta in forma de carte ce contine 5 trandafiri albi si rosii, miniroze, orhidee cymbidium si  accesorii specifice de iarna. Produsul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda. dimensiuni aproximativ 25x18cm

  Cutie eleganta in forma de carte ce contine 5 trandafiri albi si rosii,...

  270,00 lei
 • 285,00 lei

  Cosulet de Craciun cu 15 trandafiri, crizanteme, ramuri de brad si decoratiuni de iarna. Produsul este montat intr-un cosulet rotund si burete. Aranjamentul va fi insotit de un mesaj cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.

  Cosulet de Craciun cu 15 trandafiri, crizanteme, ramuri de brad si...

  285,00 lei
 • 245,00 lei

  Buchet de Craciun cu cincitrandafiri albi, patru orhidee cybidium, ramuri de brad si decoratiuni de iarna, Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.

  Buchet de Craciun cu cincitrandafiri albi, patru orhidee cybidium,...

  245,00 lei
 • 175,00 lei

  Buchet de Craciun cu sapte trandafiri rosii, verdeata, ramuri de brad si decoratiuni de iarna, Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.

  Buchet de Craciun cu sapte trandafiri rosii, verdeata, ramuri de brad si...

  175,00 lei
 • 175,00 lei

  Aranjament in cosulet cu 5 orhidee cymbidium, ramuri de brad si diverse decoratiuni de Craciun. Produsul este montat in burete floral,. Aranjamentul va fi insotit de un mesaj cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.

  Aranjament in cosulet cu 5 orhidee cymbidium, ramuri de brad si diverse...

  175,00 lei
 • 250,00 lei

  Cosulet de Craciun cu 11 trandafiri rosii,  ramuri de brad si decoratiuni de iarna. Produsul este montat intr-un cosulet rotund si burete. Aranjamentul va fi insotit de un mesaj cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.

  Cosulet de Craciun cu 11 trandafiri rosii,  ramuri de brad si...

  250,00 lei
Se afişează 1 - 33 din 33 articole