Craciun

In ziua de 24 decembrie primim comenzi doar pana in ora 12 si livram comenzile lansate anterior. In datele de 25 si 26 decembrie nu se fac livrari, doar preluam comenzi cu livrare in alte zile.

Craciun Conține 26 produse.

Se afişează 1 - 26 din 26 articole
 • 199,00 lei

  Aranjament in saniuta cu 7 trandafiri, crizanteme, ramuri de brad si decoratiuni. Produsul este montat in burete floral,. Aranjamentul va fi insotit de un mesaj cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.

  Aranjament in saniuta cu 7 trandafiri, crizanteme, ramuri de brad si...

  199,00 lei
 • 250,00 lei

  Aranjament de Craciun in cutie ce contine trandafiri, orhidee Vanda, leucospermum, ilex , decoratiuni specidice, brad. Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de dumneavoastra in formularul de comanda. Aspectul produsului poate suferi mici modificari in functie de stocul disponibil.

  Aranjament de Craciun in cutie ce contine trandafiri, orhidee Vanda,...

  250,00 lei
 • 109,00 lei

  Aranjament de Craciun in cutie ce contine 5 trandafiri rosii , decoratiuni specidice de Craciun, brad. Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de dumneavoastra in formularul de comanda. Aspectul produsului poate suferi mici modificari in functie de stocul

  Aranjament de Craciun in cutie ce contine 5 trandafiri rosii ,...

  109,00 lei
 • 100,00 lei

  Aranjament de Craciun cu lumanari, trandafiri, ramuri de brad si decoratiuni. Produsul este montat intr-un cosulet rotund si burete. Aranjamentul va fi insotit de un mesaj cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.

  Aranjament de Craciun cu lumanari, trandafiri, ramuri de brad si...

  100,00 lei
 • 129,00 lei

  Aranjament de Craciun cu lumanare,5 trandafiri, ramuri de brad si decoratiuni. Produsul este montat burete floral. Aranjamentul va fi insotit de un mesaj cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.

  Aranjament de Craciun cu lumanare,5 trandafiri, ramuri de brad si...

  129,00 lei
 • 195,00 lei

  Aranjament de Craciun mare ce contine 3 lumanari, 9 trandafiri rosii , ilex , bumbac, decoratiuni specidice, brad. Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de dumneavoastra in formularul de comanda. Aspectul produsului poate suferi mici modificari in functie de stocul disponibil.

  Aranjament de Craciun mare ce contine 3 lumanari, 9 trandafiri rosii ,...

  195,00 lei
 • 200,00 lei

  Aranjament de Craciun in cutie ce contine trandafiri, orhidee cymbidium, amaryllis , decoratiuni specidice, brad. Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de dumneavoastra in formularul de comanda. Aspectul produsului poate suferi mici modificari in functie de stocul disponibil.

  Aranjament de Craciun in cutie ce contine trandafiri, orhidee cymbidium,...

  200,00 lei
 • 135,00 lei

  Aranjament de Craciun in vas ceramic ce contine 3 trandafiri albi si 3 amaryllis, 1 hypericum , decoratiuni specidice, brad. Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de dumneavoastra in formularul de comanda. Aspectul produsului poate suferi mici modificari in functie de stocul disponibil.

  Aranjament de Craciun in vas ceramic ce contine 3 trandafiri albi si 3...

  135,00 lei
 • 145,00 lei

  Aranjament de Craciun in vas ceramic ce contine 5 trandafiri rosii si 3 anthurium, 1 ilex , decoratiuni specidice, brad. Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de dumneavoastra in formularul de comanda. Aspectul produsului poate suferi mici modificari in functie de stocul disponibil.

  Aranjament de Craciun in vas ceramic ce contine 5 trandafiri rosii si 3...

  145,00 lei
  Adaugă în coş
 • 145,00 lei

  Aranjament de Craciun in vas ceramic ce contine 5 trandafiri rosii si 3 amaryllis, 1 ilex , decoratiuni specidice, brad. Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de dumneavoastra in formularul de comanda. Aspectul produsului poate suferi mici modificari in functie de stocul disponibil.

  Aranjament de Craciun in vas ceramic ce contine 5 trandafiri rosii si 3...

  145,00 lei
 • 139,00 lei

  Aranjament de Craciun in cutie ce contine 3 trandafiri rosii , eustoma alba, wax flowers, decoratiuni specidice de Craciun, brad. Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de dumneavoastra in formularul de comanda. Aspectul produsului poate suferi mici modificari in functie de stocul

  Aranjament de Craciun in cutie ce contine 3 trandafiri rosii , eustoma...

  139,00 lei
 • 175,00 lei

  Cutie eleganta in forma de carte ce contine trandafiri albi si rosii, orhidee cymbidium si orhidee accesorii specifice de iarna. Produsul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda. dimensiuni aproximativ 25x18cm

  Cutie eleganta in forma de carte ce contine trandafiri albi si rosii,...

  175,00 lei
 • 110,00 lei

  Un aranjament original de Craciun realizat in cizmulita Mosului. Contine trei trandafiri albi sau rosii la alegere, dulciuri si decoratiuni specifice. Produsul este montat burete floral. Aranjamentul va fi insotit de un mesaj cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.

  Un aranjament original de Craciun realizat in cizmulita Mosului. Contine...

  110,00 lei
 • 125,00 lei

  Aranjament de Craciun cu Euphorbia, trandafiri, frezii, ramuri de brad si decoratiuni specifice. Produsul este asezat intr-un cosulet de nuiele.. Aranjamentul va fi insotit de un mesaj cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.  Aspectul buchetului poate suferi mici modificari in functie de stocul disponibil. .

  Aranjament de Craciun cu Euphorbia, trandafiri, frezii, ramuri de brad...

  125,00 lei
 • 189,00 lei

  Cosulet de Craciun cu 15 trandafiri, crizanteme, ramuri de brad si decoratiuni de iarna. Produsul este montat intr-un cosulet rotund si burete. Aranjamentul va fi insotit de un mesaj cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.

  Cosulet de Craciun cu 15 trandafiri, crizanteme, ramuri de brad si...

  189,00 lei
 • 110,00 lei

  Buchet de Craciun cu sapte trandafiri rosii, verdeata, ramuri de brad si decoratiuni de iarna, Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.

  Buchet de Craciun cu sapte trandafiri rosii, verdeata, ramuri de brad si...

  110,00 lei
 • 129,00 lei

  Aranjament de Craciun cu trei orhidee, patru trandafiri, ramuri de brad si decoratiuni de iarna, Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda. Aspectul buchetului poate suferi mici modificari in functie de stocul disponibil.

  Aranjament de Craciun cu trei orhidee, patru trandafiri, ramuri de brad...

  129,00 lei
 • 200,00 lei

  Om de zapada din crizanteme realizat pe suport din 2 sfere de burete. Inaltime cca 40 cm  Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de Dvs.

  Om de zapada din crizanteme realizat pe suport din 2 sfere de burete....

  200,00 lei
  Adaugă în coş
 • 120,00 lei

  Aranjament in cosulet cu 5 orhidee cymbidium, ramuri de brad si diverse decoratiuni de Craciun. Produsul este montat in burete floral,. Aranjamentul va fi insotit de un mesaj cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.

  Aranjament in cosulet cu 5 orhidee cymbidium, ramuri de brad si diverse...

  120,00 lei
 • 99,00 lei

  Aranjament in cosulet cu 3 orhidee cymbidium, ramuri de brad si decoratiuni. Produsul este montat in burete floral,. Aranjamentul va fi insotit de un mesaj cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.

  Aranjament in cosulet cu 3 orhidee cymbidium, ramuri de brad si...

  99,00 lei
 • 145,00 lei

  Cosulet de Craciun cu 7 trandafiri, orhidee dendrobium (sau frezii ), santini, ramuri de brad si decoratiuni. Produsul este montat intr-un cosulet rotund si burete. Aranjamentul va fi insotit de un mesaj cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.  

  Cosulet de Craciun cu 7 trandafiri, orhidee dendrobium (sau frezii ),...

  145,00 lei
 • 110,00 lei

  Cosulet de Craciun cu 3 trandafiri, alstroemeria, garoafe sau crizanteme, ramuri de brad si decoratiuni specifice. Produsul este montat intr-un cosulet de bambus. Aranjamentul va fi insotit de un mesaj cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.

  Cosulet de Craciun cu 3 trandafiri, alstroemeria, garoafe sau...

  110,00 lei
 • 149,00 lei

  Coronita de Craciun pe baza de muschi, cu ramuri de brad si decoratiuni specifice. Aranjamentul va fi insotit de un mesaj cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.

  Coronita de Craciun pe baza de muschi, cu ramuri de brad si decoratiuni...

  149,00 lei
  Adaugă în coş
 • 119,00 lei

  Coronita de Craciun cu ramuri de brad si decoratiuni specifice. Aranjamentul va fi insotit de un mesaj cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.

  Coronita de Craciun cu ramuri de brad si decoratiuni specifice....

  119,00 lei
 • 155,00 lei

  Aranjament elegant de Craciun cu 11 trandafiri,  ramuri de brad si decoratiuni specifice de iarna. Produsul este montat in vas ceramic si burete floral. Aranjamentul va fi insotit de un mesaj cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.

  Aranjament elegant de Craciun cu 11 trandafiri,  ramuri de brad si...

  155,00 lei
 • 159,00 lei

  Cosulet de Craciun cu 11 trandafiri rosii,  ramuri de brad si decoratiuni de iarna. Produsul este montat intr-un cosulet rotund si burete. Aranjamentul va fi insotit de un mesaj cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.

  Cosulet de Craciun cu 11 trandafiri rosii,  ramuri de brad si...

  159,00 lei
Se afişează 1 - 26 din 26 articole