Curs Elemente de design in floristica

Curs Elemente de design in floristica

     Cursul de floristică de la Iași sustinut de Maestrul Nicolae Agop se desfășoară pe o perioadă de trei zile, si va fi conține informație teoretică plus practică. Este organizat pe doua sectiuni, „Elemente de design in floristica”  unde vom pune accent pe studiul culorii si „Proportii in floristica funera”. Vom aprofunda toate elementele designului floral, cu precadere culoarea si proportia in designul floral, selectarea materialelor adecvate și crearea de compoziții armonioase. Recomandat celor care doresc sa intre sau să performeze intr-un domeniu in plină dezvoltare .

      La sfărșitul cursului vei obține:

- noțiuni teoretice despre elementele designului floral, si cum sa folosesti in practica aceste informatii pentru a obtine aranjamente florale armonioase.

- cunostințe teoretice și practice despre cum sa realizezi diverse buchete pe structura si aranjamente funerare (alegerea materialelor potrivite, proiectarea si realizarea designului prin folosirea diferitelor tehnici de lucru , inclusiv arta de a lucra cu proporțiile și culorile adecvate).
- diploma de participare de la Maestrul Agop
- sedința foto profesională cu produsele individuale si de grup realizate in timpul celor 3 zile de curs pentru portofoliu personal.
Formular de inscriere:  https://tinyurl.com/bda346pp
Desfasurarea cursului:
 Ziua 1  Elemente de design in floristica”  Notiuni teoretice, exercitii si practica – Cercul cromatic, scheme de culori, nuante, tonuri. Aplicatie practice- Buchete pe structura. Feedback pentru fiecare lucrare.

Ziua 2 . „Proportii in floristica funera”  Notiuni teoretice - Istorie, tradiții, tendințe, stiluri, tehnici pentru coroane funeare. Calculul proportiei cu ajutorul sectiunii/raportului de aur. Cursantii vor lucra diverse tipuri de coroane. Feedback pentru fiecare lucrare..
Ziua 3. Buchete, inimi si cruci funerare. Cursantii vor invata diverse tehnici de creare a suporturilor si vor lucra diferite tipuri de aranjamente funerare. Feedback pentru fiecare lucrare. Sedinta foto de final.
Durata: 3 zile: luni 4 septembrie - miercuri 6 septembrie 2023
Orar: orele 9.00 – 18.00 cu o pauză de masă
Locatie: Cursul se desfășoară în Iași la Cabana Bucium – Chalette 
Include:
- florile si materiale necesare bunei desfășurări a cursului
- open bar pentru soft drinks, cafea si gustari pe toată durata cursului; masa de pranz pentru fiecare zi;

Nu include:- cazare, transport, ustensilele de lucru (cuțit de flori, foarfecă pentru crengi, patent, clește pentru sârmă, pistol cu silicon)

Pret curs: 2500 lei

Achitarea costului de participare se face astfel:- avans 50% pentru rezervarea locului și
diferenta cel mai târziu pe 3 septembrie. Discount de 5% pentru plata integrala pana pe 25 august, si discount 10% pentru cei care au participat la cursurile organizate de noi la Iasi.

Lector: Nicolae Agop - câștigător și deținător de diplome la expoziții și concursuri internaționale de flori și floristică profesionistă din țări precum Rusia, Moldova, Ucraina, Letonia, Italia, Slovacia, Republica Cehă, Estonia, Japonia, Elveția. Nicolae Agop a urmat cursurile Școlii Internaționale de Floristică de la Tallin (Estonia), a studiat la Academia de Științe și la Universitatea Agrară din Chișinău (Moldova).
Premii obținute la concursul internațional “Roksolana” (Ucraina) – de patru ori câștigător al premiului “Grand Prix” precum și faptul că este multiplu medaiat la EREN, Moscova (Rusia). 
Asistent: Adina Dancianu (fondator Divaflor, Rosalia Flowers si Coroane-Iasi.ro)
Având în vedere că locurile sunt limitate avem nevoie de confirmare la nr. 0742044115
sau email.: dancianua@yahoo.com sau comenzi@divaflor.ro

formular de inscreie : https://tinyurl.com/bda346pp

Lasă un comentariu

Toate câmpurile sunt obligatorii

Nume
E-mail: (Nepublicat)
Comentariu
Type Code