Trenduri pentru buchete de mireasă sezonul 2019-2020

Trenduri pentru buchete de mireasă sezonul 2019-2020

Dacă îți planifici nunta în perioada urmatoare, va trebuie să știi care sunt cele mai în vogă buchete de mireasă, cum să alegi astfel încât să te simți unică și specială.

Buchetul Garden Style

Buchet sălbatec, asimetric, un buchet complex, dar pare că e proaspăt cules din grădină. Deși populare de câțiva ani peste ocean, aceste buchete își fac loc timid și pe piața locală, fiind preferate de miresele curajoase, nonconformiste. Potrivite pentru miresele cu statură înaltă.

Buchetul cascadă

Revin în trend buchetele cascadă, sau curgătoare. Sunt buchete extravagante și sofisticate, dau o eleganță aparte și este potrivit unei mirese cu statură înaltă. Pot conține flori exotice (orhidee), trandafiri sau bujori.

Buchetele rotunde sau compacte

Foarte populare la noi de câțiva ani, rămân încă în trend dacă alegem florile și culorile potrivite. Institutul Pantone a declarat Living Coral culoarea anului 2019, dar am observat că la nivel local cea mai cerută culoare este roz prăfuit. Din păcate sunt puține flori în această nuanță, dar se pot aproxima. Pentru o mireasă delicată, un buchet cu cale albe este perfect, iar pentru o mireasă minionă buchetul de bujori va arăta senzațional.

Lasă un comentariu

Toate câmpurile sunt obligatorii

Nume
E-mail: (Nepublicat)
Comentariu
Type Code