Cum sa-ti alegi corect lumanarile pentru cununie

Cum sa-ti alegi corect lumanarile pentru cununie

Lumanarile de nunta sunt o parte integranta a nuntii, adauga o perla la designul unui banchet de nunta, ceremonii in aer liber, participa la traditia emotionanta de formare a unei familii noi si sunt nemaipomenit de frumoase!

O pereche de lumanari cununie trebuie alese cu atentie, intrucat joaca un rol foarte important. Lumanarile frumos decorate vor sublinia stilul nuntii in decorarea banchetului de nunta si vor crea o atmosfera intima si confortabila. Solutiile de proiectare pentru lumanarile de nunta sunt foarte diverse, acest lucru se aplica culorii, formei si decorului.

Astazi poti gasi diverse optiuni pentru lumanarile de nunta si cununie, acestea variind de la cele mai simple si terminand cu cele care pe buna dreptate pot fi considerate o adevarata opera de arta.

Pentru a alege cele mai potrive lumanari de cununie, tine cont de sfaturi dupa cum urmeaza:

  1.       Alege aranjamentul floral

Florile precum orhideile, trandafirii, mathiola, astilbele, minirozele, margaretele si altele reprezinta cea mai inspirata alegere.

Florile vor imbogati imaginea lumanarilor si vor oferi o aroma placuta si calda.

  1.       Alege culoarea

Culoarea lumanarilor in sine au un rol important si ar trebui sa se asorteze cu decorul nuntii in general. Principala conditie pentru alegerea lumanarilor pentru sarbatoare este stilul general al sarbatorii si schema sa de culori.

  1.       Alege lungimea

In dependenta de gustul mirilor, acestia pot alege lumanari scurte sau lumanari nunta lungi.

Aceasta va depinde de aranjamentul floral al mesei si de alte aspecte legate de decorul nuntii.

Simbolistica lumanarilor de cununie

Lumanarea a fost considerata mult timp un simbol al familiei care creeaza o atmosfera placuta si calda in casa. Chiar si pe vremuri se obisnuia sa se pastreze focul in vatra. Acest lucru se facea pentru ca fiecare membru al familiei, care se intorcea acasa, sa simta caldura si confortul casei sale. Transferul caldurii familiale de catre parinti catre proaspat casatoriti este una dintre traditiile de nunta care au o semnificatie speciala pentru miri.

Tinerii casatoriti pun doua lumanari pe masa de sarbatoare, acestea simbolizand o vatra de familie arzatoare si o lasa aprinsa pana la sfarsitul sarbatorii.

Poti alege niste lumanari superbe de la floraria Rosalia care ofera lumanari nunta Iasi pentru orice gust.

Este important sa tii cont de faptul ca poti aprinde aceste lumanari de nunta din nou si din nou la fiecare aniversare a nuntii tale sau de fiecare data cand simti nevoia. Compozitiile cu lumanari de nunta sunt foarte frumoase si originale; pot fi decorate cu flori gratioase, margele si alte accesorii care sa se asorteze perfect cu decorul nuntii in ansamblu.

Lasă un comentariu

Toate câmpurile sunt obligatorii

Nume
E-mail: (Nepublicat)
Comentariu
Type Code