Cum sa alegi un buchet mireasa? 4 sfaturi pentru a-l gasi pe cel mai potrivit

Cum sa alegi un buchet mireasa? 4 sfaturi pentru a-l gasi pe cel mai potrivit

Un buchet mireasa ales corect este cel mai important element al imaginii miresei, subliniind individualitatea ei. Acesta nu este doar un aranjament floral compus corect de o florarie pentru a se potrivi cu rochia si alte accesorii, ci principalul detaliu care stabileste atmosfera atat pentru intreaga sarbatoare, cat si pentru mireasa.

Cum sa alegi un buchet de mireasa?

Pentru a alege cel mai potrivit buchet pentru nunta ta, trebuie doar sa urmezi sfaturile de mai jos si sa intelegi ce buchet este cel mai potrivit anume pentru tine.

  1.       Spectru de culori

Culoarea este unul dintre principalele aspecte de luat in considerare atunci cand alegi dintre diferite buchete mireasa unul pentru tine. Desigur, in primul rand, totul va depinde de gustul si preferintele tale, dar nu uita ca buchetul ar trebui sa fie in armonie cu detaliile imaginii tale. In ceea ce priveste culoarea, observam ca: galbenul si nuantele sale - personifica energia. Sunt ideale pentru mirese vesele, luminoase, active si prietenoase; alb - simbolizeaza eleganta si puritatea, ideal daca esti o femeie plina de compasiune si calma; albastrul si tonurile derivate din acesta inseamna incredere, armonie si libertate; rosu - reprezinta pasiune, dragoste si forta.

  1.       Alegerea florilor

Florile joaca un rol fundamental in alegerea buchetului de nunta. Fiecare floare are propriul sau farmec special. De exemplu, orhideele - evoca senzualitatea si puritatea iubirii; trandafirii simbolizeaza, de asemenea, puritatea, inocenta, eternitatea, romantismul, dragostea si pasiunea; un buchet mireasa bujori, simbolizeaza puterea, frumusetea, gratia si sinceritatea; lalele - o marturisire de dragoste sincera, iubire eterna si perfecta, etc.

  1.       Respectarea conceptului general

In primul rand, un buchet de nunta ar trebui sa fie in armonie cu imaginea, stilul si conceptul evenimentului. De asemenea, merita luate in considerare: caracteristicile, dorintele mirilor, etc. De asemenea, buchetul nu trebuie sa contina elemente de colorat care pot strica hainele sau elemente cu miros neplacut.

  1.       Combinatia potrivita: rochie - buchet

Nu este un secret pentru nimeni ca momentul in care apare mireasa este cel mai important la sarbatoarea nuntii, prin urmare, este foarte important sa alegi buchetul perfect care se va combina armonios in primul rand cu rochia de mireasa, deoarece toate privirile, in aceasta zi, vor fi axate pe mireasa si imaginea ei. Dar, pentru a face alegerea corecta, trebuie sa stii ce tipuri de buchete sunt cele mai potrivite pentru o anumita rochie de mireasa.

-          Buchetul clasic

Acest tip de buchet este unul dintre cele mai solicitate. Este un buchet rotund care imita o jumatate de sfera. Diametrul sau nu depaseste de obicei 30 de centimetri, iar buchetul in sine consta din flori mici. Acest buchet este minunat pentru rochiile de mireasa clasice;

-          Buchetul simetric

Acest buchet este alcatuit din flori foarte diverse, dispuse intr-o maniera haotica, dar in acelasi timp perfect potrivite intre ele. Acest buchet este un plus excelent pentru look-ul tau, daca alegi flori pentru ca acesta sa se potriveasca rochiei tale de mireasa.

-          Buchet curgator

Un buchet curgator este in trend sezonul aceasta si va completa o rochie vaporoasa in stil indraznet, cu pietre si alte decoratiuni stralucitoare. Tototdata, acest buchet este ideal pentru mirese inalte.

Alege ce flori iti plac si asorteaza buchetul atat rochiei tale cat si aranjamentului floral general al nuntii si permite-ti sa fii printesa pentru o zi!

Lasă un comentariu

Toate câmpurile sunt obligatorii

Nume
E-mail: (Nepublicat)
Comentariu
Type Code