Gerbera

Gerbera se incadreaza in topul celor mai raspandite si folosite flori taiate din lume, ocupand locul al cincilea dupa trandafir, garoafa, crizantema si lalea. Originara din Africa de Sud, America de Sud si Asia, gerbera a fost adusa in Europa la inceputul secolului al XIX-lea. Este delicata, in nenumarate culori vii sau pastelate, galbene, rosii...

Gerbera se incadreaza in topul celor mai raspandite si folosite flori taiate din lume, ocupand locul al cincilea dupa trandafir, garoafa, crizantema si lalea. Originara din Africa de Sud, America de Sud si Asia, gerbera a fost adusa in Europa la inceputul secolului al XIX-lea. Este delicata, in nenumarate culori vii sau pastelate, galbene, rosii, portocalii, roz, albe etc. Floraria Rosalia Iasi va prezinta cateva aranjamente de gerbera, care speram sa fie pe placul dumneavoastra.

Mai multe

Gerbera Conține 5 produse.

Se afişează 1 - 5 din 5 articole
 • 150,00 lei

  Buchetul contine 15 fire de gerbera multicolore, verdeata si elemente decorative. Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.

  Buchetul contine 15 fire de gerbera multicolore, verdeata si elemente...

  150,00 lei
 • 199,00 lei

  Buchetul contine 25 fire de gerbera multicolore, verdeata si elemente decorative. Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de Dvs. in formularul de comanda.

  Buchetul contine 25 fire de gerbera multicolore, verdeata si elemente...

  199,00 lei
 • 250,00 lei

  Cos in culori vesele, contine trandafiri, gerbera, frezii multicolore montate in burete pentru o mai buna mentinere a prospetimii florilor. Dat fiind caracterul sezonier al freziilor, va rugam sa verificati telefonic disponibilitatea.

  Cos in culori vesele, contine trandafiri, gerbera, frezii multicolore...

  250,00 lei
 • 125,00 lei

  Cutie eleganta rotunda ce contine 3 trandafiri, alstromeria, gerbera, bumbac, accesorii. Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de dumneavoastra in formularul de comanda. Acest produs beneficiaza de transportul gratuit in orasul Iasi. Aspectul buchetului poate suferi mici modificari in functie de stocul disponibil.

  Cutie eleganta rotunda ce contine 3 trandafiri, alstromeria, gerbera,...

  125,00 lei
 • 159,00 lei

  Cutie eleganta ce contine 5 trandafiri, 7 gerbera, 3 hypericum rosii, eucalipt Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de dumneavoastra in formularul de comanda. Acest produs beneficiaza de transportul gratuit in orasul Iasi.

  Cutie eleganta ce contine 5 trandafiri, 7 gerbera, 3 hypericum rosii,...

  159,00 lei
Se afişează 1 - 5 din 5 articole
rosalia