Criogenati

Trandafirii criogenati (se mai numesc si stabilizati sau conservati) sunt trandafiri naturali care isi pastreaza culoarea si frumusetea mai multi ani. Evitati expunerea lor la umezeala si lumina directa a razelor solare.

Criogenati Conține 4 produse.

Se afişează 1 - 4 din 4 articole
 • 195,00 lei

  Aranjament cu 5 trandafiri rosii conservati in cutie inima, accesorii Trandafirii conservati sunt trandafiri naturali care isi pastreaza culoarea si frumusetea minim 3 ani. Nu necesita apa sau ingrijiri speciale. Evitati expunerea lor la umezeala si lumina directa a razelor solare.

  Aranjament cu 5 trandafiri rosii conservati in cutie inima, accesorii...

  195,00 lei
 • 270,00 lei

  Aranjament cu 7 trandafiri rosii conservati in cutie rotunda, accesorii Trandafirii conservati sunt trandafiri naturali care isi pastreaza culoarea si frumusetea mai multi ani. Nu necesita apa sau ingrijiri speciale. Evitati expunerea lor la umezeala si lumina directa a razelor solare.

  Aranjament cu 7 trandafiri rosii conservati in cutie rotunda, accesorii...

  270,00 lei
 • 350,00 lei

  Aranjament cu 9 trandafiri rosii conservati in cutie rotunda, accesorii Trandafirii conservati sunt trandafiri naturali care isi pastreaza culoarea si frumusetea mai multi ani. Nu necesita apa sau ingrijiri speciale. Evitati expunerea lor la umezeala si lumina directa a razelor solare.

  Aranjament cu 9 trandafiri rosii conservati in cutie rotunda, accesorii...

  350,00 lei
 • 175,00 lei

  Aranjament cu 3 trandafiri rosii conservati in bol de sticla. Trandafirii conservati sunt trandafiri naturali care isi pastreaza culoarea si frumusetea minim 3 ani. Nu necesita apa sau ingrijiri speciale. Evitati expunerea lor la umezeala si lumina directa a razelor solare. Aranjamentul va fi insotit de o felicitare personalizata cu textul ales de Dvs....

  Aranjament cu 3 trandafiri rosii conservati in bol de sticla....

  175,00 lei
  Adaugă în coş
Se afişează 1 - 4 din 4 articole