Contactează-ne
Criogenati

Trandafirii criogenati (se mai numesc si stabilizati sau conservati) sunt trandafiri naturali care isi pastreaza culoarea si frumusetea mai multi ani. Evitati expunerea lor la umezeala si lumina directa a razelor solare.

Criogenati Conține 4 produse.

Se afişează 1 - 4 din 4 articole
 • 195,00 lei

  Aranjament cu 5 trandafiri rosii conservati in cutie inima, accesorii Trandafirii conservati sunt trandafiri naturali care isi pastreaza culoarea si frumusetea minim 3 ani. Nu necesita apa sau ingrijiri speciale. Evitati expunerea lor la umezeala si lumina directa a razelor solare.

  Aranjament cu 5 trandafiri rosii conservati in cutie inima, accesorii...

  195,00 lei
 • 175,00 lei

  Aranjament cu 1 trandafir rosu conservat( se mai numeste stabilizat sau criogenat) in cupola de sticla.cu inaltimea intre 20cm si 25 cm, blatul D12 cm Trandafirii conservati sunt trandafiri naturali care isi pastreaza culoarea si frumusetea mai multi ani. Nu necesita apa sau ingrijiri speciale. Evitati expunerea lor la umezeala si lumina directa a razelor...

  Aranjament cu 1 trandafir rosu conservat( se mai numeste stabilizat sau...

  175,00 lei
  Adaugă în coş
 • 129,00 lei

  Aranjament cu 1 trandafir rosu conservat ( se mai numeste stabilizat sau criogenat) in cupola de sticla. H15 cm, D10 cm Trandafirii conservati sunt trandafiri naturali care isi pastreaza culoarea si frumusetea mai multi ani. Nu necesita apa sau ingrijiri speciale. Evitati expunerea lor la umezeala si lumina directa a razelor solare.

  Aranjament cu 1 trandafir rosu conservat ( se mai numeste stabilizat sau...

  129,00 lei
  Adaugă în coş
 • 290,00 lei

  Aranjament cu 3 trandafiri rosii conservati( se mai numesc stabilizati sau criogenati) in cupola de sticla. H27 cm, D15 cm Trandafirii conservati sunt trandafiri naturali care isi pastreaza culoarea si frumusetea mai multi ani.  Nu necesita apa sau ingrijiri speciale. Evitati expunerea lor la umezeala si lumina directa a razelor solare.

  Aranjament cu 3 trandafiri rosii conservati( se mai numesc stabilizati...

  290,00 lei
  Adaugă în coş
Se afişează 1 - 4 din 4 articole